Eclectic chic, de trend van COCOON 2017

COCOON 2017 opent de deuren van 18 tot en met 26 november 2017

COCOON is niet alleen de grootste woon- en interieurbeurs in België, maar ook een totale beleving rond binnenhuisdecoratie, design en binnenhuisinrichting. Van 18 tot en met 26 november zwaaien de deuren van de beurs in Brussels Expo open en kan de bezoeker er alle hoekjes van de woning ontdekken, met als centraal thema van deze 28ste editie: “Eclectic chic”.

COCOON wil de bezoeker inspireren; hem of haar in contact brengen met professionals die ideeën rond decoratie of inrichting aanreiken; er ideeën opdoen voor kerstgeschenken; doen dromen in uniek designmeubilair, enz. Dit alles binnen het universum van “Eclectic chic”! “We willen de bezoekers tonen dat ze verschillende decoratiestijlen kunnen combineren en vanuit hun eigen smaak een uniek en geraffineerd interieur kunnen samenstellen.” licht Bart Van Den Kieboom, woordvoerder van COCOON, toe. De ontspannings- en cateringruimte worden volledig volgens het thema gedecoreerd zodat de bezoekers hier extra inspiratie kunnen opdoen.

Nieuw op COCOON: aan de beursingangen komen verschillende ruimtes van 16 m² die helemaal volgens het thema in trendy kleuren worden ingericht. Deze ruimtes, Trend Box genoemd, bieden exposanten en partners de gelegenheid om hun knowhow te tonen en de bezoeker te inspireren. Die kan de voorwerpen hier niet alleen voelen, zien en ruiken, maar ook vergelijken. Want dat is toch één van de hoofdredenen waarom de bezoeker die op zoek is naar een nieuw salon, een nieuw eetservies of originele verlichting, zo graag naar COCOON komt.

Langs de “rambla” van de Belgische designers kan de bezoeker de nieuwe made in Belgium creaties ontdekken. Beursorganisator Fisa NV verwacht dat de 200 exposanten, verspreid over bijna 30.000 m² tentoonstellingsruimte, zo’n 75.000 bezoekers zullen mogen verwelkomen.

Net als vorig jaar trekt de beurs de kaart van de interactie met een volledig vernieuwd DecoLab. Ook dit jaar kan de bezoeker in deze ruimte zijn moodboard samenstellen aan de hand van de magazines en tablets die hier voor hem klaar liggen. Met de hulp van professionelen uit de wereld van de decoratie en de binnenhuisarchitectuur kan hij met schaar en lijm zijn geliefde stijlen samenvoegen voordat hij op zoek gaat naar de exposanten. Ook in de verschillende workshops van de grote merken komen boeiende trendy thema’s aan bod.

De datum van COCOON 2017 staat vast: van 18 tot en met 26 november in Brussels Expo.

 

Meer foto's over COCOON.

Contacteer ons
Bart Van Den Kieboom Woordvoerder van COCOON, Fisa SA / NV
Bart Van Den Kieboom Woordvoerder van COCOON, Fisa SA / NV
Over COCOON

De beurs COCOON door de groep Fisa georganiseerde  is de grootste woon- en interieurbeurs van België. De 30e editie van COCOON vindt plaats van 15 tot en met 18 november 2019 in Paleis 4 en 8 van Brussels Expo.

1. Data & Openingsuren

  • Avant-Première: donderdag 14 november van 17u00 tot 22u00, enkel op uitnodiging.
  • Van vrijdag 15 tot maandag 18 november 2019   Vrijdag (nocturne) van 11u00 tot 22u00  Zaterdag, zondag en maandag van 11u00 tot 18u00 

2. Tickets 

  • Ticket volwassene aan de kassa: 10 euro 
  • Ticket volwassene online: 8 euro(2 euro korting) 
  • Ticket kind (-12 jaar):GRATIS 

3. Bereikbaarheid

Astridhal (via Parking C)  Paleis 4  

Meer info op www.cocoon.be