Niet te missen tips en workshops, gratis op COCOON

De bezoeker kan nog tot nu zondag 26 november de beurs COCOON bezoeken in Brussels Expo. Hij ontdekt er onder meer hoe oud meubilair een tweede leven kan krijgen, hoe verschillende stijlen, kleuren en materialen gecombineerd kunnen worden, hoe hij zijn woonkamer beter kan indelen en hoe decoratieve objecten hier perfect inpassen. Professionals staan paraat om hem te begeleiden en te adviseren bij zijn decoratieprojecten of om hem te inspireren om zijn interieur te veranderen.

Tips van experts in het DecoLab

Decospecialist Isabelle Gomez Tinoco van Inside Your Home begeleidt de bezoekers in het DecoLab, waar het mogelijk is om een eigen moodboard vol inspiratie te creëren. "Al vanaf dag één is het DecoLab een groot succes. Bezoekers zoeken vooral inspiratie en ideeën om hun belangrijkste leefruimtes in te kleden. Samen bepalen we de stijl die het beste bij hen past en leid ik hen naar de stands die voor hen het meest interessant en inspirerend zijn.” legt Isabelle Gomez Tinoco uit.

Gratis workshops die iedereens nieuwsgierigheid aanwakkeren

Men stelt zich vaak duizend vragen vooraleer men aan de slag gaat met de binnenhuisinrichting. De workshops, aangeboden bij COCOON onder het thema "Eclectic Chic", proberen een antwoord te bieden op al deze vragen. Welke meubels passen bij het behangpapier? Hoe de kleur van de muren kiezen, in functie van het interieur en de helderheid van de kamer? Hoe kunnen Home organizing of Feng Shui het interieur aangenamer maken? Hoe oude voorwerpen een nieuw leven geven en combineren met een modern interieur?

"Deelnemen aan een workshop op COCOON is de ideale gelegenheid om eenvoudige tips en tricks bijeen te sprokkelen die men nadien gemakkelijk thuis kan gebruiken. Het is ook hét moment in Brussel om de belangrijkste trends in de decoratiesector te ontdekken", aldus Bart Van Den Kieboom, woordvoerder van de beurs.

Primeur op COCOON: het huis van de toekomst

We kennen allemaal al de Smart TV, maar tijdens deze 28ste editie kan men op COCOON het allereerste intelligente huis van Samsung ontdekken. De bezoeker komt er thuis in een woning waar alles met elkaar verbonden is, van de lampen, de oven, de bel en de open haard tot de koelkast. Allemaal geconnecteerde producten die ons dagelijks leven van morgen zullen vergemakkelijken. Sommige producten zijn nog niet verkrijgbaar op de markt. Het is dus echt een voorsmaakje van hoe we binnen enkele jaren zullen wonen.

Aangename ontspannings-, shopping-, en cateringruimtes

Nog tot zondag kan men, mooi op tijd, kerstversiering en -geschenken kopen op COCOON. In de Shopping zone vindt men allerlei leuke hebbedingetjes om onder de kerstboom te leggen.

Aanstaande vrijdag nemen de organisatoren van de beurs en de exposanten deel aan een Black Friday-actie: toegangskaarten tegen verminderde prijzen (online: - € 4 en ter plaatse: - € 2) en speciale voorwaarden op verschillende stands.

Ook Belgische designers krijgen de nodige aandacht. Langs de Rambla kan de bezoeker niet alleen de nieuwste Made in Belgium-creaties ontdekken, hij kan deze ook meteen bestellen tegen aanvaardbare prijzen.

Dit jaar werden er ook verschillende ontspanningsruimtes voorzien zodat bezoekers even kunnen relaxen tijdens hun bezoek aan de beurs. Zo werd er een zwembad geplaatst in Paleis 5, schenkt de Vascobelo Bar koffies in een aangename omgeving en eet men gezellig bij de foodtrucks. 

Contacteer ons
Bart Van Den Kieboom Porte-Parole / Woordvoerder van COCOON, Fisa SA/NV
Bart Van Den Kieboom Porte-Parole / Woordvoerder van COCOON, Fisa SA/NV
Over COCOON

De beurs COCOON, georganiseerd door de groep Fisa is de grootste woon- en interieurbeurs van België. De 31e editie van COCOON vindt plaats in het voorjaar van 2021 in Brussels Expo.

Meer info op www.cocoon.be