Zaterdag 18/11 opent COCOON haar deuren voor het grote publiek!

Persaccreditaties en praktische info

Beste journalist,

De beurs COCOON opent haar deuren op zaterdag 18 november voor het grote publiek in Brussels Expo. Een niet te missen event voor alle liefhebbers van decoratie!

Wenst u of één van uw collega’s een bezoek te brengen aan COCOON?

Dan bent u welkom op zaterdag 18 november tussen 11u en 19u. Ik ontvang u graag om enkele standen te bezoeken of voor een interview met de organisatie, aangepast aan uw invalshoek. Het secretariaat van de beurs bevindt zich aan de ingang van Paleis 5.

Nieuwigheden op COCOON 2017

Dé trend dit jaar is Eclectic Chic: een mix van verschillende decoratiestijlen, materialen en kleuren. Verder kunnen de bezoekers gratis deelnemen aan talrijke workshops. Het DécoLab, de Trend Boxes en de ‘rambla’ van Belgische designers zorgen voor de nodige inspiratie. COCOON stelt in première het geconnecteerde huis voor, waar de bezoeker een gezellige sfeer kan creëren. Zeker ook de moeite: het nieuwe concept Cactus Day dat vorm krijgt op dinsdag 21 november. Iedereen die zich op deze dag op COCOON aanmeldt met een accessoire waarop een cactus staat afgebeeld, krijgt gratis toegang tot de beurs (zelfde dag als de Ladies Day, waarop alle dames gratis welkom zijn).  

De laatste persberichten, visuals en andere persinformatie vindt u terug op cocoon.media.twocents.be.

Persaccreditaties:

Met een perskaart krijgt u toegang tot de beurs. Indien u niet over een perskaart beschikt, geef mij een seintje op ht@twocents.be of bel me op 0478/76.35.93. U krijgt dan een digitale code om online te registreren.

Persparking:

Er is geen persparking voorzien. Bezoekers kunnen terecht op Parking C en de parking voor de ingang van het Atomium (ingang naar COCOON via Paleis 5). Filmploegen met materiaal kunnen binnenrijden aan de voorkant van Paleis 5. Daarvoor heb ik uw nummerplaat nodig en uw tijdstip van aankomst, dus gelieve eerst even te verwittigen.  

Twijfel niet me op de hoogte te houden van uw komst naar COCOON op zaterdag. Ik blijf volledig tot uw beschikking in geval van vragen.

Met vriendelijke groeten,

 

Hélène Tuypens

0478/76.35.93

Contacteer ons
Helene Tuypens Project manager, Two cents
Helene Tuypens Project manager, Two cents
Over COCOON

De beurs COCOON, georganiseerd door de groep Fisa is de grootste woon- en interieurbeurs van België. De 30e editie van COCOON vindt plaats van 15 tot en met 18 november 2019 in Paleis 4 en 8 van Brussels Expo.

1. Data & Openingsuren

  • Avant-Première: donderdag 14 november van 17u00 tot 22u00, enkel op uitnodiging.
  • Van vrijdag 15 tot maandag 18 november 2019   Vrijdag (nocturne) van 11u00 tot 22u00  Zaterdag, zondag en maandag van 11u00 tot 18u00 

2. Tickets 

  • Ticket volwassene aan de kassa: 10 euro 
  • Ticket volwassene online: 8 euro(2 euro korting) 
  • Ticket kind (-12 jaar):GRATIS 

3. Bereikbaarheid

Astridhal (via Parking C)  Paleis 4  

Meer info op www.cocoon.be